Workshops en presenteren

Naast de voorstellingen die we maandelijks spelen, zijn we ook actief op andere vlakken. Zo geven we bijvoorbeeld workshops op bedrijfsuitjes, treden we op tijdens borrels of andere partijen en presenteren we quiz- en spelavonden. 

Workshops

Afhankelijk van de groepsgrootte zullen 1, 2 of 3 leden van TSGP een workshop verzorgen. Ze kunnen naar de gewenste locatie komen, maar het is ook mogelijk een ruimte in Cultuurcentrum Parnassos te gebruiken. Workshops duren gemiddeld een uur, maar dit kan in overleg ook korter of langer worden. Samen met de workshopleider zal de groep na een theatrale opwarming toewerken naar het improviseren van korte scènes. Daarbij staat centraal: niks moet, alles mag en kan. 

“We waren heel erg blij met de theatersporters. Ze deden het erg leuk en alle medewerkers stapten over hun ‘podiumangst’ heen.” 

Leren improviseren is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig buiten het podium. Daarbij is het een goede manier om groepsleden dichter bij elkaar te brengen, het vertrouwen te vergroten en het belangrijkste: samen te lachen! 

Presentaties 

Last minute presentator nodig? De leden van TSGP zijn hier altijd voor te porren. Regelmatig presenteren we pubquizen of avonden die ‘aan elkaar gepraat moeten worden’. En dat doen we met 100% enthousiasme en plezier!

Mail voor meer info en beschikbaarheid naar info@tsgp.nl